Начало
Глобално затопляне
Часът на Земята
Клуб "Екология"
Вземи участие
Полезни препратки
Мини на ЗЕЛЕНО

Включи се в "Часът на Земята"

Клуб "Екология и опазване на околната среда" стана съпричастен с инициативата поета от WWF - да загасим светлините си, за да помогнем на планетата да си "поеме дъх". Ако идеята ти харесва, ако искаш да помогнеш - кажи на приятел. Колкото повече изгасени лампи и електроуреди има - толкова повече здраве и живот за планетата ни ще има!

Началото

Първоначално информацията за събитието достигна до един от членовете на клуба - Еди Пишийски, благодарение на Анна Рафайлова. Във връзка с това клубът взе решение да създаде клип, който да насочи вниманието на хората към проблема и да ги накара да станат съпричастни. Всеки един член бе заснет в клипа със свой собствен, индивидуален съвет за това как да живеем по-зелено. Събитието вече няколко години се провежда в град Лом. Ние искрено се надяваме, че градът ни и тази година ще бъде съпричастен на това събитие, провеждано в последната събота на март от 20:30 до 21:30 часа.

Клипът

Самият клип е в два варианта. Нашето желание е той да достигне до възможно най-голям кръг хора, така че ще сме ви благодарни ако изберете един от тях и го изпратите на вашите приятели, или го излъчите във вашето училище или организация.

Включи се в "Часът на Земята" - първи вариант на клипа:

Можете да изтеглите и версия на този клип с DVD качество,
ако желаете да го излъчвате някъде.

"Часът на Земята" - втори вариант на клипа:

Можете да изтеглите и версия на този клип с DVD качество,
ако желаете да го излъчвате някъде.

Creative Commons License

Клиповете са достъпни за свободно излъчване под условията на Криейтив Комънс договор. За създаването им са използвани както собствени материали, така и изображения от Интернет, публикувани под свободни лицензи.

Причината за всичко

А ето и оригиналният видеоклип за Часът на Земята,
послужил като вдъхновение за нашия:

За контакт